Saturday 16 November 2019

Multi-prepositions exercise( Shevchenko street)


     У неділю ми ходили гуляти. Ми вийшли з будинку близько двох годин. Спочатку ми пішли на зупинку. Ми хотіли сісти на автобус який йде в Яворів. Кілька автобусів проїхали повз нас протягом 15 хвилин. Вони були сповнені людей. Тоді ми вирішили відмовитися від ідеї поїхати в Яворів і замість цього піти в центр. Ми могли б перейти дорогу і піти на зупинку навпроти, але там було багато людей. Ми вирішили піти пішки по вулиці Шевченка.
     Погода була гарною. Ми йшли по вулиці Шевченка у напрямку до центру близько 45 хвилин. Через 45 хвилин ми підійшли до трамвайної зупинки. Ми перейшли дорогу і стали чекати трамвай. Через 15 хвилин очікування стало ясно що трамвай не ходить. Тоді ми продовжили наш шлях по вулиці Шевченка вниз до центру.
     По дорозі в центр ми зайшли в супермаркет. Потім ми повернули ліворуч на вулицю Золоту і через 20 хвилин підійшли до невеликого скверику з пам'ятником посередині. Ми сіли на лавочку і трохи відпочили.
     Потім ми повернули направо, перейшли вулицю Городоцьку біля перехрестя з вулицею Шевченка. Через 10 хвилин ми вийшли (підійшли) до парку Франка.
     Парк знаходиться навпроти Університету, через дорогу. Перед Університетом стоїть пам'ятник Івану Франку. За пам'ятником знаходяться лавочки. У парку було багато людей. Вони ходили по парку, сиділи на лавочках, робили фотографії.
     Ми перейшли вулицю Університетську, повернули ліворуч і пройшли по вулиці Cічових Стрільців до проспекту Свободи.

No comments:

Post a Comment